@article{oai:agu.repo.nii.ac.jp:00001242, author = {末田, 香里 and SUEDA, Kaori and 麻山, 真生 and ASAYAMA, Mao and 後藤, 洋希 and GOTO, Hiroki and 宮川, 侑実 and MIYAGAWA, Yumi and 宮薗, 飛鳥 and MIYAZONO, Asuka and 酒井, 映子 and SAKAI, Eiko}, issue = {13}, journal = {愛知学院大学論叢. 心身科学部紀要, Aichi Gakuin University Bulletin of the Faculty of Psychological & Physical Science}, month = {Dec}, pages = {1--6}, title = {食形態の違いによる食後血糖値の変動 ―固形・ゼリー・液体の3形態の比較―}, year = {2017}, yomi = {スエダ, カオリ and アサヤマ, マオ and ゴトウ, ヒロキ and ミヤガワ, ユミ and ミヤゾノ, アスカ and サカイ, エイコ} }